Clínica especialitzada en Odontologia i Estètica dental avançada al centre de Caldes de Montbui.

Contacte

+34 938 652 653

+34 621 293 200


TRACTAMENTS

Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que busca aconseguir millorar la funció i estètica de les dents i que els resultats es mantinguin al llarg del  temps. 

 

Actualment, existeixen molts tipus d’ortodòncia, tals com l’ortodòncia convencional, estètica o invisible, amb brackets metàl·lics o ceràmics o amb els alineadors.

 

L’equip mèdic de Dental Caldes analitza quin és el tractament més adient per a cada cas i utilitza les tècniques d’ortodòncia més avançades per a solucionar els casos més complexos. Tots els tractaments d’ortodòncia es realitzen respectant el sistema masticatori,  amb la finalitat de preservar tant l’estètica dental com la funció oral. 

 

tractaments

Ortodòncia invisible

L’anomenada ortodòncia invisible és un tractament dental que persegueix els mateixos objectius que l’ortodòncia convencional amb brackets metàl·lics, però que ofereix més avantatges per al pacient, tant a nivell estètic com de confortabilitat. 

 

El tractament de la ortodòncia invisible consisteix en la realització de fèrules transparents de fàcil col·locació, realitzades a mida per a cada pacient, que permeten la correcta alineació de les dents en un període de temps semblant al de l’ortodòncia convencional. 

L’ortodoncista, en l’estudi previ del cas, planteja els objectius i, mitjançant una simulació, es pot veure la posició de les dents al final del tractament.

A l’inici del tractament, s’entreguen uns quants alineadors al pacient, que s’hauran d’anar canviant al ritme marcat per l’ortodoncista segons el cas. El seu ús és molt senzill i còmode, evitant urgències i contratemps com els que es poden produir en un tractament  amb ortodòncia convencional.

ortodoncia-invisible-dentista-dental-caldes
cirurgia oral dental caldes
TRACTAMENTS 

Cirurgia Oral 

La cirurgia oral és l’especialitat que inclou un ampli ventall de tècniques emprades per extreure dents, eliminar patologies o corregir defectes com, per exemple, la falta d’os maxil·lar. També permet substituir dents absents per implants dentals. 

 

Una de les cirurgies orals més freqüents és l’aplicada per a extreure els queixals del seny, que està especialment indicada quan hi ha dolor, infecció, quist o falta d’espai per a totes les dents de la mandíbula. 

 

Altres intervencions de cirurgia oral que oferim a Dental Caldes són:

 • Col·locació d’implants osteointegrats
 • Cirurgia de regeneració
 • Cirurgies periodontals
 • Extraccions dentàries de tot tipus
 • Extracció d’arrels dentals de l’interior de l’os
 • Extirpació de quists maxil·lars
 • Biòpsies
 • Cirurgia dels frens
tractaments

Odontologia conservadora

L’odontologia conservadora comprèn totes les tècniques orals dirigides a preservar les dents originals que estiguin en mal estat mitjançant tècniques mínimament invasives. Tots els tractaments destinats a mantenir i salvar la dent natural del pacient són procediments restauradors i conservadors.

 

Dins d’aquesta especialitat, es troba l’odontologia preventiva. Amb les tècniques i tractaments preventius, reduïm intervencions més complexes i aconseguim un manteniment bucodental òptim i prolongat en el temps.

 

Per a aconseguir un estat oral idoni, és necessari establir un calendari de control odontològic, amb visites regulars a la clínica dental. Les higienes dentals i els tractaments poc invasius com obturacions, reconstruccions o endodòncies són mètodes que ajuden a evitar una extracció dental. 

 

Gràcies a les tècniques restauradores que oferim des de Dental Caldes, els especialistes en odontologia preventiva poden oferir tractaments poc invasius i molt efectius. Amb ells, millorem la salut oral dels nostres pacients, alhora que cuidem la seva imatge, retornant-li un somriure més natural.

odontologia-conservadora-dentista-dental-caldes
protesi-rehabilitacio-oral-dentista-dental-caldes
TRACTAMENTS 

Pròtesi i rehabilitació oral 

La prostodòncia és l’especialitat que s’encarrega de reposar dents perdudes prematurament o de reparar aquelles que hagin estat fetes malbé. Té com a objectiu recuperar la funcionalitat, comoditat i estètica bucal, amb resultats òptims a llarg termini.

 

Les pròtesis són dents artificials que es realitzen a mida en cada cas. Amb elles, retornem les funcions masticatòria, estètica i fonadora als nostres pacients.

 

Existeixen diversos tipus de pròtesis depenent de les necessitats de cada pacient i de les dents a substituir, com, per exemple, les pròtesi removibles, que un mateix es pot posar i treure, o les fixes, que no poden ser retirades pel pacient.  Actualment, les pròtesis implantosuportades són la millor opció per a reposar dents, ja que no fan malbé les dents veïnes i presenten molts menys inconvenients que les pròtesis removibles.

 

En aquesta línia,  existeixen diverses tècniques per a restaurar dents absents, des d’una corona o funda (restauració individual per a una dent, que es col·loca sobre aquesta i es cimenta amb la forma i color desitjats) fins a les incrustacions, un tipus de restauracions més conservadores que les corones.

A Dental Caldes podem ajudar-te a recuperar la funció i estètica perdudes, per tal que gaudeixis d’una boca sana i d’un somriure més harmoniós. 

tractaments

Estètica dental
i disseny del somriure

L’estètica dental és l’especialitat que cobreix tots els tractaments dissenyats per a millorar l’aparença de les dents. Dins d’aquests tractaments d’odontologia estètica s’hi troben, també, els emblanquiments i les facetes dentals.

 

A Dental Caldes estudiem i dissenyem el somriure adient  per a cada pacient, tenint en compte tots els aspectes que influeixen en la bellesa facial, com els llavis, genives, cara i la complexió individual.

 

Vols tenir una somriure harmònic i saludable? Contacta amb nosaltres. 

estetica-dental-disseny-somriure-dentista-dental-caldes
emblanquiment-dents-dentista-dental-caldes
TRACTAMENTS 

Emblanquiment

Actualment, tan sols 3 de cada 10  persones es troben satisfetes amb el color de les seves dents. Unes dents tacades, amb una tonalitat grisenca o groguenca, poden influir negativament en l’aspecte estètic del somriure d’una persona.

 

A Dental Caldes oferim diversos tractaments per a emblanquir les dents i corregir taques a través de diferents tècniques d’odontologia. 

 

La tècnica d’emblanquiment dental es basa en l’aplicació d’un gel blanquejador, amb peròxid d’hidrogen o peròxid de carbamida, que actua sobre l’esmalt, fent que l’oxigen penetri fins a la capa interna de la dent i l’aclareixi diversos tons. Quan el gel és aplicat per personal especialitzat, no fa malbé les estructures dentals; l’únic símptoma molest que pot aparèixer és l’increment de sensibilitat dental, que acaba desapareixent.

 

A Dental Caldes oferim diverses opcions:

 • Emblanquiment dental a casa
 • Emblanquiment professional a clínica
 • Emblanquiment combinat
 • Emblanquiment dental no vital
 •  
tractaments

Periodòncia

La periodòncia és l’especialitat que s’encarrega de tractar les malalties dels teixits que envolten i subjecten les dents, habitualment causades per acumulació de carrall i placa bacteriana. Així, la periodòncia s’ocupa d’evitar la pèrdua d’aquests teixits de suport dentari i de recuperar-los, sempre que sigui possible.

 

La gingivitis (inflamació de la geniva) i la periodontitis (pèrdua de l’os de suport) són les malalties periodontals més comunes, que causen inflamació en els teixits i poden arribar a comportar la pèrdua d’aquests, així com la pèrdua de les dents per un augment de la seva mobilitat.

 

A Dental Caldes, el/la periodoncista realitzarà a  la consulta una exploració clínica, sondatge de cada dent i radiografies, amb l’objectiu de valorar si hi ha sagnat i pèrdua d’os o d’inserció i mobilitat dental, i veure el grau d’afectació dels teixits.

periodoncia-dentista-dental-caldes
TRACTAMENTS 

Endodòncia

L’endodòncia, especialitat coneguda col·loquialment com la que  mata el nervi, és un procediment pel qual s’elimina el teixit polpar malalt de l’interior de la dent.  Les infeccions o inflamacions de la polpa poden explicar-se per diverses causes, com la càries (la més coneguda i habitual), però també per traumatismes o fractures.

 

El dolor que produeix la infecció i la inflamació del nervi té solució. A Dental Caldes, el tractament d’endodòncia es realitza sota anestèsia local perquè tot el procediment (obertura, neteja i segellament) sigui indolor. A través de l’ús del CBCT (tomografia computeritzada 3D), actualment aconseguim major precisió en el  diagnòstic i tractament d’aquesta patologia.

tractaments

Odontopediatria

L’Odontopediatria  és l’especialitat que s’ocupa de la salut bucodental dels nens i nenes: des de les primeres setmanes, quan encara no hi ha dentició, fins al desenvolupament complet del paladar, que culmina amb l’aparició de la primera dentició o dents de llet, i, posteriorment, les definitives.

 

Depenent de l’etapa del creixement en la qual es troben els infants, és necessari realitzar una sèrie de visites  per a fer un seguiment del creixement general de la boca i, d’aquesta manera, evitar possibles complicacions en la salut bucodental.

 

La clau per a una bona salut bucodental per a tota la vida és la prevenció. Per això és molt important ensenyar i educar als infants a cuidar-se des de ben petits, creant bons hàbits d’higiene i alimentació.

 

Els tractaments més freqüents en Odontopediatria que tractem des de Dental Caldes són preventius i mínimament invasius. Revisions periòdiques en les que els ensenyem a utilitzar correctament el raspall de dents, segellats de fissures per a la prevenció de càries, aplicacions de vernís de fluor, obturacions de caries o tractaments d’ortodòncia interceptiva per millorar el creixement o aconseguir espai per a totes les dents definitives.

odontopediatria-dentista-nens-dental-caldes